MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 28, 2017

love your drinks, love coolblog!


kenapa?kenapa saya suka sangat COOLBLOG ni?


COOLBLOG datang dengan pelbagai variasi
minuman pilihan masa kini
rasanya sungguh memikat hati
ianya sangat mudah di dapati
kerana cawangan ada di sana sini
bila dah cuba rasa nak lagi..dan lagi
tak percaya?cubalah sendiri

 kini..biar pun banyak minuman seangkatan 
yang tumbuh bagai cendawan, 
bagi saya yang lain tetap tak boleh lawan
COOLBLOtetap terus jadi pilihan


apa yang saya katakan dengan banyak pilihan?
mari kita saksi kan
saya tunjukkan kepada tuan / puan
tapi tolong jangan gigit komputer saya tahu semua tak tahan
tengok menu yang COOLBLOtawarkan
tarik nafas....dan lepaskan...
dah bersedia?? mari kita mulakan....

LOCAL DESSERT

OREO BLOG


TEA & COFFEE BLOG

HAPPY BLOG

FRUITTI CHOCOLATE

HOT BLOG

OREO SMOOTHIES SERIES




kedatangan di sambut mesra
bila di ajak bergambar masing masing tersenyum gembira
outlet di dato keramat ini baru di buka
hari2 bertapa di sini lah nampaknya


 kalau di tanya apakah minuman kegemaran saya?
sudah tentu orealah jawapannya...



awak rasa ni COOL ke tak COOL??
menikmati COOLBLOG. di dalam pool! 
sila jangan cuba aksi ini di pool kawasan rumah anda...aksi ini sudah mendapat kelulusan dari pihak sekuriti hahahah...di sebabkan saya penggemar COOLBLOG..jadi memang saya tak lepas kan peluang untuk turut sama memeriahkan pertandingan cool selfie contest 2016 anjuran COOLBLOG

ini adalah kenangan terindah saya bersama COOLBLOG.....tak sangka di dalam beribu penyertaan saya salah seorang daripada 7 pemenang, biarpun hanya mendapat hadiah saguhati itu pun sudah cukup bermakna..hadiah berupa wang tunai RM500 

selfie bersama duta COOLBLOG amar baharin & kawan2 yang turut memenangi pertandingan ini














Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!




Tuesday, August 22, 2017

My confidence shine with neubodi


Founded in 2008, Neubodi is a lingerie brand dedicated to providing the right fit of beauty and confidence for every modern woman today. It is a brand passionate to inspire a new attitude among women; that a bra is not simply a piece of cloth that covers the breasts, but rather a daily essential needed to achieve beautiful and healthier looking breasts. Built upon a strong foundation and commitment of creating high quality intimate apparels, Neubodi further couples this strength with the art of holistic fitting to emerge as the leading expert in designing and selecting the right size, cup and style that fits for all women.

“Every Woman Deserves the Right Bra” conveys the philosophy and passion behind the creation of the Neubodi brand. To us, design starts with the desire to allow every woman to afford a beautiful, high quality quality without having to compromise for fit. We devote 100% to ensure our collections are made from high quality materials and superior craftsmanship. This is why every piece of Neubodi bra requires a far greater proportion of manual work --- from crafting, cutting, stitching, testing to fitting, each bra goes through at least 45 stages of assembly with over 60 different parts of materials to create the impeccable fit.” --- Anne Tan, Managing Director & Founder of Neubodi

All Neubodi collections are hand cut and hand sewn. We undertake extensive research and design efforts to implement a three dimensional (3D) way of sculpting, cutting and hand-tailoring every piece to meet the demandsof different women with varying breasts size and body shape. Attention is paid to even the smallest detail as our designers ensure that every new design is tried and tested on a group of women which represents our actual customers. Only the best fitting designs will go into our collections, and no bra is launched until our wide range of fitting models are satisfied.

Neubodi was grounded as the first ever Bra Fitting Specialist in Malaysia, with the emphasis of giving our customers a professional fitting experience upon every lingerie purchase. We ensure all our bra-fitting professionals are impeccable at providing a warm personalised fitting solution that includes choosing and sharing the methods of wearing a right-fitted bra, 
as well as the concept of proper brassiere care. On top of statistical measurements, Neubodi 
practices a holistic fitting method --- an impeccable fitting technique using the earseyes and touchThis means that in addition to listening to customers’ personal preferences and expectations, we would also identify their height, built and posture, hence using a unique hand measuring technique to help them find the right bra that is best suited to their shape.

All Neubodi stores provide a pleasant, inviting ambience to ensure that every customer feels at home while being personally fitted by our bra-fitting professionals. From lightings to furniture arrangement, we have placed a great attention to detail to enhance an intimate customer experience.

• Mid Valley Megamall
• One Utama Shopping Centre
• Bangsar Village II
• Encorp Strand (High Street)
• Empire Shopping Gallery
• Aeon Bukit Tinggi Shopping Mall
• Imago Shopping Mall
• Vivacity Shopping Mall
• Suria Sabah Mall

“Neubodi was awarded with the Asia Pacific Top Excellence Brand award in May 2011 -- marking a testament in being a distinguished brassiere label for everyday comfort.”

berpeluang untuk berada di neubodi merupakan satu peluang yang berharga, saya di berikan sedikit taklimat ringkas tentang betapa pentingnya pemilihan baju dalam yang betul bagi setiap wanita, malah bukan itu sahaja, dengan cara pemakaian yang betul juga dapat membetuk postur badan yang betul serta dapat menyembunyikan lebihan lemak yang ada heheh....info dari neubodi juga mengatakan, kebanyakan wanita tidak mempunyai kesedaran betapa pentingnya baju dalam yang sesuai untuk tubuh kita


maka tujuan kempen ini diadakan ialah untuk berkongsi dengan wanita2 tentang pemilihan baju dalam yang sesuai serta kelebihan memakain baju dalam yg bersesuaian


.
mcm2 jenis design ada..geram tengok , seksi! ehehe

selain dari itu juga saya juga di beri penerangan tentang cara penjagaan baju dalam dan cara membersih dengan betul, terdapat juga di jual bahan pencuci khas untuk baju dalam
hanya perlu rendam dan sental menggunakan tangan dengan lembut kemudian bilas dah sidai, pastikan tidak sidai direct kepada cahaya matahari

ini adalah baju dalam yang di berikan secara percuma, selepas memakai baju dalam ini memang postur badan automatik jadi tegak tidak membongkok ( membongkok tu akibat dari bebanan dada kita tu yang menyebabkan postur badan bongkok)
dada juga kelihatan penuh dan terletak
di samping itu juga satu magik di lakukan...apabila di betulkan kedudukan dada ting...tiba2 kesan2 line lemak semua hilang! wahh memang magik....
.
ni gambar sebelum & selepas menyarung baju dalam neubodi
nampak tak perbezaan dada jadi terletak

kempen 'Bra Drive' Sumbang, Sokong dan Kitar Semula, sempena Bulan Kesedaran Kanser Payudara Antarabangsa sedang berlangsung jadi kepada anda yang ingin kitar semula baju dalam anda sila ke mana2 outlet neubodi bagi sama2 menjayakan kempen ini



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Wednesday, August 9, 2017

hallo

alahai sian nye blog
lama tak dulik kat dia
bz nk wat camane
banyak benda nk update klw rajin la..hahhaha
nanti la moga roh kerajinan masuk cpt2


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...